az Eurorisk partnere 

Biztosítás biztos alapon

Önökért.hu Bt. - Eurorisk Partner

független biztosításközvetítő

 

Ön a saját szakmájában profi – mi a biztosítás területén!

 

MAGUNKRÓL

Az Önökért Brókerház, majd később Önökért.hu Bt. Független Biztosításközvető 2005-ben alakult biztosítási alkuszcég.

Tulajdonos és ügyvezető: Lipcsei József (korábban  a Providencia Biztosító Angyalföldi, majd az Allianz-Hungária Dél-pesti hálózati igazgatója.)

Az Önökért.hu szakértői csapata ugyanúgy otthon van a lakossági mint a vállalati és önkormányzati szféra biztosítási piacán. Az ajánlott konstrukciókat mindig naprakész információk alapján, a megrendelő személyes igényeire szabva alakítjuk ki.

Mivel foglalkozunk?

Mint független Biztosításközvetítő, tevékenységünket az Ön megbízásából az Ön érdekeit képviselve végezzük, elsősorban a következő témakörökben:

  • Új biztosítási szerződéseket kötünk: amennyiben biztosítási igénnyel keres fel minket, a Biztosítók és a lehetőségek ismeretében kiválasztjuk az Ön számára optimális megoldást.
  • Az általunk kötött vagy kezelt szerződéseivel kapcsolatban ügyintézzük továbbá az esetleges banki-hitel fedezeti bejegyzést, karbantartjuk adatváltozásait, beszerezzük és továbbítjuk bonusz igazolását, ellátjuk információkkal.
  • Kérésére átnézzük meglévő biztosítási szerződéseit, lehetőség szerint az Ön számára előnyösen optimalizáljuk a biztosítási díjakat.
  • Külön pontban emlitem az "év végi" kötelező átkötési kampányt, ahol az új tarifákkal felkészülten várjuk, és elügyintézzük átkötését a femondástól a kötésen át a bonusz rendezéséig.
  • Segítséget nyújtunk megfelelő megtakarítási - biztonsági portfólió kialakitásában. Foglalkozunk továbbá a Lakástakarék - Lakáskassza szerződések megkötésével is!
  • Végül, de nem utolsósorban: kár esetén tanácsot adunk, akár végigvezetjük a kárrendezés rögös útján.

Tevékenységünk végzésének fő csatornái:

  • Irodánk fekvéséből adódóan ellátjuk a dél-pesti lakosság biztosítási igényeit, legtöbb Ügyfelünk Pesterzsébet, Csepel, Kispest, Pestszentlőrinc körzetéből keres fel minket, de sok megkeresést kapunk a Dunaharaszti - Taksony vonalról is.
  • Megbeszélés alapján szívesen felkeressük az érdeklődőket otthonukban, munkahelyükön, vagy egyéb egyeztetett helyszínen területi megkötés nélkül.
  • Amennyiben leendő Ügyfelünk nem idegenkedik a számítógéptől, úgy számtalan lehetőséget nyújtunk az INTERNETes kapcsolat kialakítására, ajánlat adásától akár a szerződés megkötéséig. Több tarifálóprogram működik honlapunkon, valamint várjuk az e-mailes megkereséseket.

A megrendelők számára valamennyi szolgáltatásunk díjmentes!

 

HOL vagyunk?

Elérhetőségek

Lipcsei József Ügyvezető

Szent Erzsébet tér 9. Budapest, Pesterzsébet 1203

Telefon: +36 1 284 0066

Fax: +36 1 700 2081

Központi ügyfélszolgálat: 06 1 585 8888

E-mail: biztositas_kukac_onokert.hu

Irodánk, megközelítés